Klanttevredenheid
9
Serge Solo

Wil je Serge Solo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Serge Solo voor een evenement.

Biografie Serge Solo

Serge Naberman, bekend als gitarist-zanger van PlusSupportAct, Mooie Meneren en Rebelstar nu ook solo te boeken met een Rock Top 100 repertoire.

Sommige mensen gaan voor de meisjes de muziek in. Alleen stond Serge al op zijn 8e te playbacken voor de spiegel met een plastic gitaartje. Net niet oud genoeg om te beseffen dat meisjes vooraan het podium een prettige bijkomstigheid zou blijken, maar niet te jong om zeker te weten dat muziek maken zijn eerste grote ware liefde zou zijn!

Inkoppers als “door de wol geverfd” , “sporen ruim verdiend” en “podiumbeest” dekken de lading niet eens, de mensen vermaken met covers van diverse legendarische artiesten, maar waar mogelijk ook met eigen werk natuurlijk wel! Nog net niet op het podium geboren maar wel zijn thuis… Zanger/gitarist/producer en entertainer: Serge Naberman

Serge Solo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Serge Solo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Serge Solo
Serge Solo
Serge Solo
Serge Solo
Serge Solo
Serge Solo
Serge Solo
Serge Solo

Serge Solo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Serge Solo
Serge Solo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095