Klanttevredenheid
9
Hans Freie boeken

Wil je Hans Freie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Freie voor een evenement.

Biografie Hans Freie

Hans Freie boeken, doet u als u een piano act nodig heeft voor uw evenement. Als 'One Man Band' treedt Hans op met zijn prachtige piano. Hans is bijna overal inzetbaar en met zijn fantastische pianospel biedt hij een uiterst interactieve show. Het publiek mag meezingen of meespelen, niets is te gek. Met het enthousiasme dat Hans bij elk optreden brengt, wint hij het publiek voor zich en dat heeft positieve invloed op ieder feest. Overal waar Hans komt, is er meteen gezelligheid en veel plezier. Bekijk hier de foto’s van Hans Freie.

Hans Freie boeken op jouw evenement

Hans Freie is al jaren professioneel actief in heel Nederland en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het muzikale vak. Hij speelde in verschillende bands zoals Social Heat, Maxim en Duo Penotti. Hans is ook te boeken als duo met zangeres Eefje Polman, een dame met een geweldige stem en uitstraling. Het repertoire dat Hans brengt, kan met recht allround genoemd worden. Hij heeft voor ieder wat wils of het nu gaat om easy listening, gezellige meezingers, hits uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 of hits van nu. Hans heeft muziek voor alle leeftijden. Als geen ander kent hij het wenspatroon van zijn opdrachtgevers en dat komt door zijn jarenlange ervaring. Met zijn geluidsinstallatie (A-set tot 250 personen), smaakvolle kleding en entourage kan Hans geboekt worden voor privéfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen.

Hans Freie boeken

Wilt u genieten van sfeervolle achtergrondmuziek, gezellig meezingen of de voetjes van de dansvloer halen? Dan is Hans Freie de juiste keuze voor jouw feest. Neem vrijblijvend contact met ons op. Beluister muziek van Hans Freie op zijn Soundcloud pagina.

 

Hans Freie boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hans Freie boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hans Freie boeken?

EUR Prijs v.a. € 550,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hans Freie boeken
Hans Freie boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095