Klanttevredenheid
9
Hans Schot

Wil je Hans Schot boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Schot voor een evenement.

Biografie Hans Schot

Hans Schot is een door de wol geverfde zanger / multi-instrumentalist die al vele jaren door het hele land optreedt alleen of met diverse formaties. Zo had hij al op 16 jarige leeftijd een bescheiden hitje met zijn allereerste nederpopbandje "Tussen Haakjes" en speelde hij al begin 20 bij één van de meest gevraagde professionele begeleidingsorkesten van Nederland; Bluesette.
 

Hans Schot op jouw evenement

Hij speelde in de Eftelingband, toerde met Tineke Schouten, trad op met zo'n beetje alle bekende zangers en zangeressen uit de jaren 90. Marco Borsato, Rob de Nijs, René Froger, Lee Towers en nog vele anderen heeft hij begeleid. Daarnaast was hij vijf jaar lang Hans de frontman van "De Heeren Van Het Goede Leven" een akoestisch mobiel muziekgezelschap. Ruim 4 jaar geleden besloot Hans solo te gaan en verbaast sindsdien vriend en vijand met zijn één-Hans-band! Alles live (geen begeleidingsbanden), alles tegelijk (handen, voeten, mond) en met een uiterst herkenbaar repertoire met voor elk wat wils . 
 

Hans Schot boeken

Een optreden van de één-hans-band is eerlijk, up-close and personal en in stijl. Als achtergrond voor uw receptie om uw gasten muzikaal te verwelkomen. Op de voorgrond bij uw feest of gezellig tussen de tafels bij uw diner, voor bij de borrel, leuk op uw bedrijfsfeest, barbecues, jubilea, seminars,.. alles is mogelijk en af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Eersteklas geluidsapparatuur en altijd een goed humeur. 
 

Troubadour Hans
Hebt u een gezellig etentje, tuinfeest , borrel of ander kleinschalig event,  troubadour Hans brengt een gezellige en informele sfeer. Tussen u en uw gasten. Licht versterkt komen al die herkenbare melodieën voorbij.  

de 1 Hans Band
Deze variant heeft een vaste plaats nodig, Er wordt gebruik gemaakt van een een minimale setup . Lekkere nummers uit de voornamelijk vorige eeuw ambachtelijk en uiteraard live gespeeld. 

de 1 Hans Electric Band
Als het allemaal wat meer mag zijn, geluidsinstallatie, licht en rook. Ogen dicht er speelt een complete band met repertoire van pop tot rock van oldies tot nu van ingetogen tot feest. 

Hans Schot boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hans Schot boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hans Schot boeken?

EUR Prijs v.a. € 575,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hans Schot
Hans Schot
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095