Klanttevredenheid
9
Monique on Sax

Wil je Monique on Sax boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Monique on Sax voor een evenement.

Biografie Monique on Sax

Monique is een dame vol talent met maar één wapen in haar arsenaal: de saxofoon. Ze is conservatorium geschoold en uitgegroeid tot een internationale sensatie. Met haar enthousiasme weet zij het publiek om te leggen!

Monique on Sax boeken

Monique on Sax is een talentvolle jongedame, uitgerust met een saxofoon, brengt zij dankzij jarenlange ervaring en een ruim repertoire een evenement naar een muzikaal hoogtepunt. Inmiddels kunnen wij wel stellen dat Monique van haar hobby haar beroep heeft weten te maken; uitgegroeid tot een internationale sensatie.

Afgestudeerd aan het conservatorium weet Monique on Sax als geen ander hoe zij met haar saxofoon het publiek compleet versteld kan laten staan! Haar jarenlange ervaring in de Hermes House Band heeft haar horizon verbreed en stond zij op vele feesten en evenementen op het podium werelwijd. Waaronder Dubai, Engeland, Qatar en Australië.

Monique on Sax is met haar saxofoon van alle markten thuis. Van Top 40 tot aan classics, van lounge tot funk en van Nederlandstalig tot aan house knallers; niets is haar te gek. Monique on Sax is dé saxofoniste voor ondersteuning van je DJ! Een knallende performance met veel diversiteit en meerdere muzikale hoogtepunten is gegarandeerd!

Boekingen van Monique on Sax

Bent u opzoek naar een saxofoniste met veel talent en diversiteit? Boek Monique on Sax dan nu!

Monique on Sax boeken doe je bij Viking Entertainment!

Monique on Sax boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze saxofoniste. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Monique on Sax
Monique on Sax

Monique on Sax boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Monique on Sax
Monique on Sax
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095