Klanttevredenheid
9
Miss Saxolirious

Wil je Miss Saxolirious boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Miss Saxolirious voor een evenement.

Biografie Miss Saxolirious

Als podiumbeest in de club, classy op een bruiloft of loungy als achtergrond bij een borrel: Miss Saxolirious voelt zich overal thuis. Vanaf het moment dat ze een saxofoon in haar handen krijgt geduwd door haar moeder is ze verkocht: haar klarinet gooit ze in een hoek van haar kamer en raakt ze niet meer aan. Drummen geeft deze rockchick niet op, maar haar sax staat vanaf dat moment op nummer 1.

Na een paar  jaar flink oefenen, wordt ze gevraagd voor een coverband waarmee ze haar eerste podiumervaringen opdoet. Het bevalt haar goed om op te treden  in een blazerssectie, maar vindt het vooral leuk om dikke solo's te spelen.

In 2010 wordt ze ontdekt als solo-artiest en speelt ze voor de eerste keer mee met een DJ. Er gaat een wereld voor haar open; een wereld die  ze nooit meer wil verlaten! De kick van een uitzinnig publiek is verslavend. Improviseren en soleren op de beats van de DJ voor een zaal vol  mensen is voor haar op en top genieten. 'Beats moeten gaan leven en het publiek moet de muziek voelen.' Van jazzy loungemuziek tot 80's, van  top 40 tot latin-house; Miss Saxolirious is overal voor in.

Naast performen op het podium is Miss Saxolirious te vinden in de studio, waar ze tracks opneemt met DJ's. Met de speciale sound van haar Theo Wanne-mondstuk onderscheidt ze zich van andere saxofonisten. 'Een volle pop-sound met af en toe een nasty randje,' aldus Miss Saxolirious.  Miss Saxolirious is te boeken als podium side-act naast de DJ maar ook voor achtergrondmuziek als tape-act.

Miss Saxolirious boeken doe je bij Viking Entertainment!

Miss Saxolirious boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Miss Saxolirious
Miss Saxolirious
Miss Saxolirious

Miss Saxolirious boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Miss Saxolirious
Miss Saxolirious
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095