Klanttevredenheid
9
Duo Saxist

Wil je Duo Saxist boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo Saxist voor een evenement.

Biografie Duo Saxist

Zoekt u een dynamisch duo met saxofoon, zang en gitaar? Duo SAXIST bestaande uit Istvan Ouborg en Leslie van der Heul spelen een geweldige mix van covers, langzame slijpers tot up tempo funky en pop-covers. Luister en geniet van mooie bekende ballads of dans op swingende up-tempo songs met hier en daar een beat!!
Zanger-gitarist Istvan Ouborg zingt met veel gevoel en ondersteunt dit met zijn gitaarspel. Als een song dit nodig heeft speelt Istvan nog tamboerijn of voetdrums erbij. Zijn zanggeluid pept hij nog op met diverse effecten. Leslie van der Heul zingt ook mee waardoor de zang intenser en warmer klinkt. Leslie speelt ook geweldige melodieën en solo's op zijn saxofoon.

Duo SAXIST is geschikt voor elke setting waar live muziek gewenst is. Denk dan aan: Bruiloft, receptie, Tuinfeest, borrel. Dit geweldige duo is ook uit te breiden als band met contrabas en percussie. Met SAXIST haalt u kwaliteit in huis!!

De gegeven prijs is op basis van een indicatie. Laat je specifieke wensen achter in de aanvraag.

Duo Saxist boeken doe je bij Viking Entertainment!

Duo Saxist boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Duo Saxist
Duo Saxist

Duo Saxist boeken?

EUR Prijs v.a. € 850,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Duo Saxist
Duo Saxist
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095