Klanttevredenheid
9
Annika boeken

Wil je Annika boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Annika voor een evenement.

Biografie Annika

Klein van stuk met een grote bos blonde haren en een dijk van een stem. Dat is Annika! Onwaarschijnlijk wat een energie deze dame in huis heeft. Super getalenteerd en ongelofelijk veelzijdig. Daardoor is Annika te boeken voor ieder evenement. Klein en intiem of juist een swingend feest.. Een bruiloft of een bedrijfsfeest, Annika maakt het compleet. Met haar grote vocale bereik en haar jarenlange podiumervaring weet Annika aan iedere gelegenheid een passende invulling te geven.

Annika is op verschillende manieren inzetbaar. Alles is mogelijk en is naar eigen wens in te vullen. Hieronder vindt u een indruk van de mogelijkheden.

Annika Solo
Met een breed repertoire kan Annika inspelen op elke situatie. Met prachitge ballads, grote klassiekers van vroeger of juist de hits van nu, Annika weet elk evenement compleet te maken met haar prachtige stemgeluid, proffesionele banden en brede repertoire.

Annika met acoustische begeleiding
Annika zingt samen met getalenteerde muzikanten en is zo op verschillende manieren inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een pianist met vleugel, een gitarist of zelfs een saxofonist. Ook kan Annika met een extra zanger of zangeres prachtige meerstemmige nummers ten gehore brengen. De mogeleijkheden zijn eindeloos en op deze manier weet Annika elk evenement perfect en naar uw wens aan te vullen.

Annika met The Motown Marbles
The Motown Marbles zijn 4 dames met dijken van stemmen die u in een geheel verzorgde professionele, en oogverblindende show mee terug nemen naar de sound van de jaren ’60 en ‘70.

Deze dames staan met hun krachtige stemmen, zwierende jurken en swingende choreografieën garant voor een wervelende avond vol muzikale hoogtepunten.

The Motown Marbles zorgen altijd voor een passend repertoire bij uw evenement. Wenst u een korte muzikale verassing of een avondvullend programma?

The Motown Marbles denken graag met u mee!

Annika met Coverband NOAH
Annika is ook te boeken met haar band NOAH. Hier staat zij als stralend middelpunt op het podium met 5 professionele muikanten die niet alleen muzikaal een topprestatie leveren, maar ook voor genoeg spektakel en interactie zorgen. Bij NOAH dus geen meelopende tape's en geen voorgekauwde setlijsten. Een bewuste keuze. Hierdoor kan NOAH namelijk moeiteloos inspelen op het publiek en is geen optreden hetzelfde! Al ruim 12,5 jaar maakt NOAH van elk feest een TOP-FEEST! 

Annika boeken doe je bij Viking Entertainment!

Annika boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Annika boeken
Annika boeken
Annika boeken
Annika boeken
Annika boeken
Annika boeken

Annika boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Annika boeken
Annika boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095