Klanttevredenheid
9
Mindy

Wil je Mindy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mindy voor een evenement.

Biografie Mindy

Mindy boeken is een stijlvolle keuze voor uw evenement. Muziek en zang daar is Mindy mee geboren. Als klein meisje was ze al niet van het podium weg te slaan, want op haar 12de begon ze al met live zingen. Mindy behoorde tot verschillende groepen en coverbands. Zo maakt ze deel uit van de groep Patty Cash en was ze betrokken bij projecten van diverse producers zoals Tjeerd van Zaanen, Giovanni Caminita en Raz Nitzan. Ook hoorde ze bij de band 7 Pieces, waar ze haar muzikale ei kwijt kon.

Mindy boeken op jouw evenement

Mindy boeken, dat kan als solo zangeres, als duo Jackal & Mindy en als Mindy and The Good Vibes Society. Als u geweldige live muziek wil met maar één vocalist dan is Mindy de juiste keuze. De tape act met een vintage uitstraling. Mindy zingt het repertoire van The Good Vibes Society live ‘met tape’ geheel aangevuld met nummers die perfect passen bij de sfeer van het feest. In een elegante outfit en met haar hutkoffer komt Mindy op uw evenement. De allermooist ballads, heerlijke lounge muziek of dansbare hits van toen en nu worden uit haar hutkoffer getoverd.

Mindy zit al jaren in het vak dus over geluid hoeft u zich geen zorgen te maken. In de pauzes kan de vintage koffer ook voor gezellige achtergrondmuziek zorgen. Pop, rock, soul, funk… Mindy heeft alle ingrediënten voor een succesvol feest. Bekijk hier de foto’s van Mindy. Een blijvende herinnering en een leuke avond, daar gaat u mee naar huis als u Mindy heeft gezien.

Mindy boeken

Mindy boeken – Inside Out
Door Mindy te boeken, Mindy heeft samen met haar band The Good Vibes Society in 2013 een debuutalbum uitgebracht genaamd, Inside Out. Het album is een feel good schilderij met nummers met een poppy funky randje. Klik hier voor video’s van Mindy.

Mindy boeken - Op de bank met Mindy
Op de bank met Mindy & The Good Vibes Society Acoustic.
Zet Mindy op de bank met haar Good Vibes Society en je krijgt een fantastisch akoestisch optreden voorgeschoteld. Van klein intiem tot een lekker dansfeestje, ze kunnen het vanaf de bank allemaal voor u regelen. 

U zet de bank neer, zij ploffen erop en spelen de sterren van ’t plafond! Vanaf 5 muzikanten te boeken, in diverse formaties. Wilt u 2 x zang? Gitaar? Percussie? Contrabas? Blazers? Drums? Toetsen? U name it, they got it.
Caro Emerald, Meghan Trainor, The Lumineers, Bruno Mars, Clean Bandit en vele andere artiesten zullen de revue passeren en maken dat u alleen maar hoeft te genieten.

Mindy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mindy boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mindy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mindy
Mindy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095