Klanttevredenheid
9

Riverside Trio boek je bij Viking

Stijlvol, swingend en sfeerbepalend, dat zijn enkele kenmerkende eigenschappen van het Riverside Trio. Deze drie professionele musici spelen een prettige mix van jazz, latin en pop repertoire die zoveel mogelijk wordt afgestemd op uw wensen en de omstandigheden.

Of het nu gaat om een receptie, een feest of een (bedrijfs)evenement: de aangename muziek van het Riverside Trio kan voor elk van deze gelegenheden een gelangrijke toegevoegde waarde zijn.

Onze bezetting van saxofoon, gitaar en contrabas heeft als voordeel dat wij tijdens een optreden in staat zijn om binnen 10-15 min. van locatie te veranderen. Bovendien kan het volumeniveau altijd goed worden aangepast aan de omstandigheden.

Als aantrekkelijke extra optie kan eventueel onze zangeres Irene Mardi aan de bezetting worden toegevoegd. Bekende nummers als I Heard It Through The Grapevine (Marvin Gaye) en If I Ain't Got You (Alicia Keys) steken wij in een fris nieuw jasje, maar ook zwoele bossa nova's of swingende up-tempo nummers spelen wij graag voor u!

Riverside Trio boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095