Klanttevredenheid
9
Zanger Bas

Wil je Zanger Bas boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zanger Bas voor een evenement.

Biografie Zanger Bas

Zanger Bas is één van de populairste Nederlandse zangers op het moment. Zo stond de feestzanger al eerder op festivals als Wish Outdoor, Festyland, Karnaval Festival en zelfs in Albufeira, Portugal. Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Zanger Bas, zo zou hij naar eigen zeggen "niet zonder muziek kunnen leven". Hij zingt daarom graag met al zijn passie en vol enthousiasme en hoopt nog vele jaren te mogen zingen, want muziek is zijn lust en zijn leven. 

Zanger Bas boeken voor je evenement?


Zanger Bas is een liefhebber van het Nederlandse lied, dat is terug te horen in zijn repertoire die hij ten gehore brengt op allerlei feesten en partijen. Zo zingt Zanger Bas liedjes van André Hazes, Frans Bauer, Jannes en Stef Ekkel, maar natuurlijk komen zijn eigen liedjes ook aan bod. Om het publiek er helemaal bij te betrekken zorgt Zanger Bas voor de nodige interactie en loopt tegelmatig het publiek in tijdens zijn optreden, "zo mogen de bezoekers ook een stukje meezingen", aldus Zanger Bas.

Zanger Bas boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zanger Bas boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zanger Bas boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zanger Bas
Zanger Bas
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095