Klanttevredenheid
9
De Stoopjes boeken

Wil je De Stoopjes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Stoopjes voor een evenement.

Biografie De Stoopjes

Sinds begin juni 2011 staat de eerste CD single van De Stoopjes, De 8-Baan op YouTube. Dit nummer dateert al van een paar jaar geleden, maar nog nooit was de clip buiten de dvd van het duo om te zien op het internet.
 

De clip staat op YouTube en het is ongelooflijk maar ze zijn een ware HIT geworden. Eindelijk geheel onverwachts is hun droom uitgekomen, NATIONALE DOORBRAAK met de daarbij behorende interviews op tv, zowel regionaal o.a Omroep Brabant, Shownieuws , TV Helmond en Eindhovens Dagblad (ED TV.nl)
 

In 2014 hebben de Stoopjes een fantastische nieuwe HIT uitgebracht genaamd “Een Hit Op TV Oranje” deze single is eigenlijk als geintje gemaakt om te laten zien dat er in Nederland TV stations zijn die echt alles uitzenden of het nu klinkt of niet.
 

De Stoopjes zijn recent uitgekomen met hun laatste nieuwe plan…“De Stoopjes 2.0”. Hierbij worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlotte beat er onder.
 

In april 2016 hebben De Stoopjes 2.0 meegedaan aan geweldige TV Talentenshow van RTL4, “Holland’s Got Talent” natuurlijk werd die laatste nieuwe single De Diskjockey 2.0 geweldig opgepikt door het publiek maar vooral door Gordon en Chantal Janzen. Deze gingen volledig uit hun dak toen De Stoopjes 2.0 begonnen met hun auditie.

Jammer genoeg drukte Gordon op 3 van de 4 kruizen tijdens het doen van een polonaise en mochten ze niet door naar de volgende ronde.
 

Eén ding is zeker, het heeft voor veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname. Ze hebben geweldig genoten van hun auditie en worden door deze auditie talloze malen extra geboekt.

De Stoopjes boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Stoopjes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Stoopjes boeken

De Stoopjes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Stoopjes boeken
De Stoopjes boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095