Klanttevredenheid
9
Wolfgang Saufi Boeken

Wil je Wolfgang Saufi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wolfgang Saufi voor een evenement.

Biografie Wolfgang Saufi

Welkom bij Wolfgang Saufi! Der König von die Oktoberfesten en de absolute feestkoning van de ApresSki und Festivals!

Al jarenlang is Wolfgan Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Apres-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, carnaval, bierfest en feesttent! Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer garant voor 100% stimmungsgarantie! De beste Apres Ski- en Oktoberfesthits komen voorbij wanneer Wolfgang Saufi de bühne betreed en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek. Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Dan Coen und Sanderfest van Radio538, Festival Dutch Valley, Slam FM, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, Radio3FM, de Franse en Oostenrijkse Apres Ski en vele andere Oktoberfesten en Apres Ski feesten.

In 2021 ging Wolfgang saufi viraal op het internet en social media met zijn single "Ich Gehe Schwimmen", de Duitse versie van Mart Hoogkamers hit "Ik Ga Zwemmen"! Hij haalde zelfs Jinek met deze plaat. Op dit moment is de Hardstyle versie van "Ik Wil Weer Zuipen" samen met DJ Maurice een knaller op vele Spotify-lijsten en wordt ie veel gedraaid in Nederland en Oostenrijk!

Veel interactie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang Saufi. Laat je ook meenemen in de flow van "Stimmung, Bier und Gaudi" en ga voor "Ein Party Ohne Ende" met deze Duitse rasentertainer!

Wolfgang Saufi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wolfgang Saufi boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wolfgang Saufi Boeken?

EUR Prijs v.a. € 1395,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wolfgang Saufi Boeken
Wolfgang Saufi Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095