Klanttevredenheid
9
Wolfgang!

Wil je Wolfgang! boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wolfgang! voor een evenement.

Biografie Wolfgang!

Wolfgang! boeken? Al jarenlang is Wolfgang! een van de populairste oktoberfeestartiesten voor de Après-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten.

Wolfgang! boeken

Als voormalig leadzanger van de band  ‘Die Tolle Leute’ staat deze top entertainer voor 100% stimmungsgarantie! De beste Après-ski en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang! Op het podium staat. Zijn energie zal al snel overslaan op het publiek.

Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, festival Dutch Valley, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, de Franse en Oostenrijkse Après-ski en vele andere Oktober- en Après-ski feesten. Veel interactie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang!

Boekingen Wolfgang!

Laat je ook meenemen in de flow van ‘Stimmung, bier, und Gaudi’, en ga voor ‘ein Party Ohne Ende’ met deze Duitse entertainer! 

Wolfgang! boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wolfgang! boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wolfgang!

Wolfgang! boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wolfgang!
Wolfgang!
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095