Klanttevredenheid
9
Angela Sauerkraut Boeken

Wil je Angela Sauerkraut boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Angela Sauerkraut voor een evenement.

Biografie Angela Sauerkraut

Gemütlichkeit mit die einzige wahre Angela Sauerkraut!

Het was in de zomer van 2016 toen Angela Sauerkraut de talentenjacht op het Feuerwehr Fest van Brodenbach am Rhein won. Met haar vertolking van “Atemlos” en “1000 Mal” wist zij de uitverkochte Festzelt helemaal op zijn kop te zetten. De winst betekende dat zij in 2017 in het programma van de Bierkoning werd opgenomen. Op het vakantie eiland liet zijn menig mannenhart sneller kloppen met nummers als “Ein Stern”, “Sierra Madre”, Cowboys und Indianen” en natuurlijk het wonderschone “Du”. 

Angela Sauerkraut boeken op jouw evenement

Nu Angela haar Heimat heeft veroverd is Holland aan de beurt. In een heerlijke Duitse meezingshow is zij een geweldige invulling voor iedere feesttent en evenement. Of het nu een groot of klein Oktoberfeest is, een Oogstfeest in de zomer, of een geweldige kermis, het maakt eigenlijk niet uit. Angela Sauerkraut, telg uit de beroemde Sauerkraut familie, komt in haar Duitse bolide met genoegen ook naar uw feest!

Angela Sauerkraut boeken

Angela Sauerkraut is te boeken voor 1 x 30 minuten inclusief een monitorset. Desgewenst kan zij ook live optreden met het orkest Immer Gerade Aus.

Angela Sauerkraut boeken doe je bij Viking Entertainment!

Angela Sauerkraut boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Angela Sauerkraut Boeken?

EUR Prijs v.a. € 1095,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Angela Sauerkraut Boeken
Angela Sauerkraut Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095