Klanttevredenheid
9
Wahnsinn Boeken

Wil je Wahnsinn boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wahnsinn voor een evenement.

Biografie Wahnsinn

Meng de muziekstijlen Volkstϋmlich, Dampende Polka’s, Alpenparade, Oberbayrisch en Steirisch met een sausje van Après Ski , Duitse Schlagers en Golden Oldies op het podium en feest is de garantie van het smakelijke muzikale gerecht dat Wahnsinn heet. Al meer dan 10 jaar denderen de 8 rasmuzikanten door heel Nederland van podium tot podium. Geen bas of accordeon uit een keyboard, maar alles live.

Wahnsinn boeken voor jouw evenement 

Muziek maken met passie zit de heren uit het Limburgse heuvelland in het bloed. Als geen ander weten zij hoe de sound van de verschillende muziekstijlen moet klinken. Met een strakke blazerssectie, een über dikke base drum, een pompende tuba en trompet solo’s ondersteund door vette gitaren en accordeon licks, opgevuld met fantastische vocale meerstemmigheid, weten de mannen van Wahnsinn de juiste “feestsnaar” te raken. Kenmerkend bij de mannen van Wahnsinn is hun onuitputtelijke energie en interactie met het publiek. Op het podium, bij elkaar op de nek of gewoon tussen het publiek op de tafel, het komt allemaal voorbij. Van Alte Dessauer tot Helene Fischer en van Immer Lacht tot Sweet Caroline en altijd weer die opzwepende blazerssectie op de achtergrond. Al is het midden in de zomer en de mussen vallen van het dak, met Wahsinn is het gehele jaar door Oktoberfest.

Alles weten over de boekingen van Wahnsinn?

Naast hun vele optredens in het zuiden des lands is ook hun muzikale inzet en populariteit in met name de vele feesttenten in het Oosten van het land de afgelopen jaren toegenomen. Om alle optredens in goede banen te leiden is er vanaf 1 februari 2017 een intensieve samenwerking met Viking Entertainment, regiokantoor Oost. Het betreft met name de regio Overijssel, Drenthe en de Gelderse Achterhoek.

WAHNSINN ALLEEN BESCHIKBAAR IN HET WEEKEND
Wahnsinn is uitsluitend beschikbaar en te boeken van vrijdagavond vanaf 21.30 uur en de gehele zaterdag en zondag het gehele jaar door. De speelsets bestaan uit 2 fantastisch muzikale sets; 1 x 75 minuten en 1 x 90 minuten; spass und vol gass!!

Wahnsinn boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wahnsinn boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wahnsinn Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wahnsinn Boeken
Wahnsinn Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095