Klanttevredenheid
9
Wesley Broens boeken

Wil je Wesley Broens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wesley Broens voor een evenement.

Biografie Wesley Broens

Wesley Broens boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment. Wesley is geboren op 23 februari 1993 te Voorburg. Hij is nu 23 lentes jong maar stond als kleine jongen al regelmatig op de het podium. Zijn opa, Harry Walsarie Wolff, heeft Wesley het zingen vanaf jonge leeftijd al geleerd. Toen Wesley nog klein was sprong hij op het podium en zong spontaan mee met opa, hier ontving Wesley al veel applaus en zo werd het podium een ware verslaving.

Tijdens zijn studie, Management, Toerisme en Recreatie, heeft hij altijd ruim de tijd gekregen om zijn passie zingen achterna te gaan. In de weekenden is hij vaak te vinden in verschillende gelegenheden waar Wesley altijd weer een feestje ervan maakt en de boel op zijn kop weet te zetten. 2013 was het debuutjaar van Wesley waar hij zijn single ‘Wat moet ik doen’ uitbracht. In juni 2015 kwam Wesley met zijn single ‘Het is weer zomer’ deze laatste single werd een grote landelijke hit, naast dat hij werd gedraaid op vele regionale zenders werd het nummer ook veel bij PuurNL en TV Oranje gedraaid. Daarbij werd het nummer zelfs in België opgemerkt en gedraaid. Zijn nieuwste single, inclusief videoclip, is uitgekomen in juli 2016, ‘Zij is zo mooi’. Om een van zijn singles te beluisteren klik hier. . Eind van dit jaar komt Wesley met hele verrassende dingen waaronder een gloednieuwe single waar hij zeker héél Nederland mee zal gaan bereiken!

Wesley Broens Boeken - Dit doe je bij Viking Entertainment
Wesley Broens is te boeken bij Viking Entertainment. Wil u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op om informatie te ontvangen over prijs, beschikbaarheid etc. Ook staan onze collega’s klaar voor u, telefonisch of per e-mail. Wesley Broens boeken doe je bij Viking entertainment!

Wesley Broens boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wesley Broens boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wesley Broens boeken
Wesley Broens boeken

Wesley Broens boeken?

EUR Prijs v.a. € 695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wesley Broens boeken
Wesley Broens boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095