Klanttevredenheid
9

Wil je Jeroen van Zelst boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen van Zelst voor een evenement.

Biografie Jeroen van Zelst

11 Jaar was hij toen hij voor het eerst mee ging draaien op een feestje bij een bekende in de tuin. Hij mocht mee, maar lag om 23:00 uur al te slapen in de auto. Dit werd echter steeds later en voordat hij het wist hield hij het gewoon tot 01:00 uur vol. Na jarenlang "meegaan" werd het op zijn 15e toch echt tijd om voor het eerst alleen te gaan draaien. Vol trots was hij dan voor het eerst de DJ op een communiefeestje.
 
Hierna volgde vele jaren met feesten en partijen, waardoor Jeroen echt Allround is geworden. Muziek kennis vanaf de 60's tot nu helpen hem daarbij.
 
Naast alle feesten en partijen werd het ook maar eens tijd om iets anders te gaan proberen. Op vakantie in Spanje trok hij de stoute schoenen aan, liep een Nederlandse discotheek binnen met de mededeling dat hij hier de volgende dag zou draaien. De kroegbaas stemde in en de eerste buitenlandse ervaring was een feit. Tijdens de Holland Party in Platja d'Aro leefde hij zich helemaal uit en het werd een groot succes. Die vakantie heeft hij toen nog meer avonden gedraaid.
 
Daarna is hij gedurende 5 jaar elke zomer weer teruggegaan naar Platja d'Aro, waar hij gemiddeld 3 keer in de week de Hollandse vakantievierders avond na avond naar zijn hand wist te zetten. Weer een ervaring rijker.
 
In die periode werd ook zijn DJ naam geboren: DJ Joene !
 
Die jaren werd hij ook gebombardeerd als vaste DJ op de schoolfeesten van zijn oude middelbare school, en de feesten en partijen bleven komen. Tegenwoordig draait Joene haast op elke gelegenheid. Of het nu een bruiloft betreft, of een verjaardag,bedrijfsfeest of  kroeg / discotheek, Jeroen zet overal de tent op zijn kop ! (althans daar doet hij zijn stinkende best voor)
 
Sinds ongeveer 3 jaar is Jeroen ook aan het zingen geslagen. Onlangs is zijn eerste Single "Colinda" uitgekomen bij Berk Music, onder het label Zebra. Met het zingen wil hij steeds meer groeien en een tweede single zit daarom ook al in de planning.


 

Jeroen van Zelst boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeroen van Zelst boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jeroen van Zelst boeken?

EUR Prijs v.a. € 795,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095