Klanttevredenheid
9
Vonneke Bonneke

Wil je Vonneke Bonneke boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vonneke Bonneke voor een evenement.

Biografie Vonneke Bonneke

Vonneke Bonneke (echte naam: Vonneke Ritfeld) is een van TRIFECTA’s nieuwste aanwinsten en met 260.000 Instagramvolgers een van de bekendste influencers in Nederland. Nadat ze begon met het delen van grappige video’s op haar Snapchat groeide ze snel uit tot een van de meest geliefde influencers in het socialmedialandschap middels wekelijkse video’s en toegankelijke, hilarische, en vooral ook doeltreffende sketches over het alledaagse leven, waarin ze haar gevoel voor humor en eigenzinnige karakter een platform geeft.

Toen ze enkele muzikale parodieën creëerde en deelde op haar kanalen, bleek de vonk van de muziekwereld weer naar haar te zijn overgeslagen; al vanaf jonge leeftijd speelde ze piano en saxofoon, en maakte ze muziek met vrienden. Nog niet zo lang geleden kwam ze in contact met producer en labeleigenaar Esko en nu is de tijd rijp voor Vonneke Bonneke om zich als muzikant verder te ontwikkelen. Ze is vastberaden om haar persoonlijkheid door te laten schijnen in haar muziek en heeft daarvoor in TRIFECTA de juiste partner gevonden.

Vonneke Bonneke boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vonneke Bonneke boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vonneke Bonneke boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vonneke Bonneke
Vonneke Bonneke
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095