Klanttevredenheid
9
Johannes Rypma

Wil je Johannes Rypma boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Johannes Rypma voor een evenement.

Biografie Johannes Rypma

Johannes Rypma we kennen hem allemaal nog van zijn deelname aan The Voice of Holland. Hij haalde de finale in het 3e seizoen. Ondanks dat hij tweede werd, had deze publiekslieveling inmiddels al landelijke bekendheid vergaard. (Want wie ging er toen wel met de winst vandoor?)

Nadat hij een aantal jaar te boeken was als tape-act startte hij zijn eigen band, The Bounty Hunters. Met dat powertrio is hij nog steeds te boeken. 

Johannes heeft inmiddels aangegeven weer beschikbaar te zijn voor solo-optredens. Johannes weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en in een enerverende, drie kwartier durende set, weet hij elk publiek te betoveren. Met meezingers, covers en hier een daar een eigen liedje heeft hij een uitgebalanceerd programma dat overal zal aanslaan.
 

Johannes Rypma boeken doe je bij Viking Entertainment!

Johannes Rypma boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Johannes Rypma boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Johannes Rypma
Johannes Rypma
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095