Klanttevredenheid
9
Kees Haak

Wil je Kees Haak boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kees Haak voor een evenement.

Biografie Kees Haak

Kees Haak werd geboren op 15 Augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne Haak.

Kees heeft inmiddels samen met zijn vrouw Monique twee kanjers van dochters. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek met de paplepel ingegeven. Na het doorlopen van zijn schoolperiode en het leger als dienstplichtige, komen de eerste muzikale activiteiten bovendrijven. Dit bestaat dan puur uit optredens op feestjes van familie, vrienden of bekenden. Professioneel is het dan zeker nog niet.

Na het starten van een eigen onderneming met zijn broer Nico jr, schuift de muziek wat meer naar de achtergrond. Er worden in de loop van de jaren wel diverse demo’s opgenomen, maar daar bleef het dan ook bij. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Door het contact met John van Leeuwen besluit Kees begin 2015 de knoop door te hakken en een serieuze poging te wagen als professioneel zanger van het Nederlandse lied. Door de inzet van John en Kees wordt er in september 2015 het eerste platencontract bij Holliwood Records getekend. Zo zijn de eerste stappen in zijn professionele carrière gezet.

Op 13 November 2016 werd er in Utrecht een groot memorial georganiseerd over Nico Haak. Kees zong daarbij liedjes, met een liveorkest, van zijn vader. Daarnaast gaf Polle Eduard, de schrijver van vele liedjes van Nico Haak, acte de presence. Ook Rene Karst kwam lang op het podium om zijn vriend een hart onder de riem te steken. Inmiddels is Kees Haak een graag geziene gast bij diverse optredens. Zo stond hij al bij het Mega Pirantenfestijn, zomertour van Radio NL en Radio Continue, Radio 5 bij Tineke de Nooy en Henk-Jan Smits. Bij de regionale omroepen is Kees ook vaak te zien en te horen. De optredens van Kees Haak zijn een combinatie van hits van zijn vader Nico Haak en een aantal eigen liedjes. Het is altijd een feest als Kees Haak komt.

Tijdens het Nederlands kampioenschap rolstoeldansen op 16 oktober 2021, heeft Kees Haak de Gulden Vedel in ontvangst mogen nemen. De Gulden Vedel is een prijs van de Nederlandse Vereniging van Dansleraren voor een Nederlandse artiest waarvan zijn of haar muziek dat jaar het populairste is geweest in de dansscholen. De NVD heeft door de populariteit de single ‘’Dans Dans Dans’’ binnen de danswereld besloten om de Gulden Vedel dit jaar aan Kees uit te reiken. Deze single draagt volgens de Nederlandse Vereniging van Dansleraren aanzienlijk bij om de danssport onder de aandacht te brengen bij een nieuwe generatie.
 
De Gulden Vedel is in 1979 in het leven geroepen. De eerste onderscheiding was dan ook voor Nico Haak, vanwege zijn nummer ‘’Foxy Foxtrot’’. Ook artiesten zoals Lee Towers, Anita Meyer, René Froger, Jan Smit en Gerard Joling hebben deze prijs al eens in ontvangst mogen nemen. 
 
De credits van deze dansplaat gaan voor een groot deel naar René Karst. René riep de hulp in van tekstschrijver Willem Gunneman. Samen hebben ze o.a. gekeken naar op welke manier ‘’Foxy Foxtrot’’ van Haak senior tot stand is gekomen. Dit nummer moest geen cover worden, maar een compleet nieuwe track.
 
Kees: ‘’Hoe bijzonder is het dat ik, 42 jaar na dato, notabene op de verjaardag van Haak senior. De Gulden Vedel uitgereikt krijg.’’

Kees Haak boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kees Haak boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kees Haak boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kees Haak
Kees Haak
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095