Klanttevredenheid
9
Unproven

Wil je Unproven boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Unproven voor een evenement.

Biografie Unproven

Unproven, beter bekend als Stein Bosch (1994), is altijd geobsedeerd geweest door hardcore. Sinds zijn oudere broer hem een hardcore CD gaf, raakte hij besmet met de harde dreunende beats van hardcore. Stein begon hardcore te produceren toen hij ongeveer 15 jaar oud was en na zijn 18e verjaardag wilde hij ook op het podium staan. Vanaf dat moment ging alles zo snel als 200 BPM.

Na het stellen van zijn doelen werd Unproven geboren. Hij nam het produceren serieus en creëerde zijn eigen stijl en merk; harde snelle beats met euforische vibes. In 2018 bracht Stein zijn eerste album 'Fight as Brothers' uit, gevolgd door 'Universe of Chaos' in 2019. Beide albums vertegenwoordigen zijn unieke muzikale visie die diversiteit brengt in de uptempo scene. Met zijn kenmerkende stijl heeft Unproven muziek met meerdere miljoenen streams op Spotify en heeft hij zijn magie laten zien op grote evenementen zoals Defqon.1, Dominator, Decibel Outdoor en Intents Festival. Houd de social media-accounts van Unproven in de gaten voor de laatste informatie, want er staat nog veel meer te wachten van deze meer dan 2 meter lange reus.

Unproven boeken doe je bij Viking Entertainment!

Unproven boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Unproven
Unproven
Unproven
Unproven

Unproven boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Unproven
Unproven
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095