Klanttevredenheid
9
Spitnoise

Wil je Spitnoise boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Spitnoise voor een evenement.

Biografie Spitnoise

"BRING THE NOISE" Stan Slegers, beter bekend als Spitnoise, is een uptempo hardcore zwaargewicht die snel de scene overneemt met zijn beruchte pompende geluid. Na zijn eerste optreden in 2014 was hij vastbesloten om er zijn fulltime baan van te maken. Later dat jaar bracht hij zijn eerste track uit en begon hij te werken aan zijn eerste EP. Binnen slechts een paar jaar heeft Stan zich naar de absolute top gewerkt - zijn unieke Spitnoise geluid en energieke live sets garanderen een volgepakt podium bij elk optreden!

Met tracks zoals 'Armageddon', 'Just Like That (2021 REFIX)', 'Deathblow' (met N-Vitral), 'Ignition' (met Deadly Guns) en 'In the Jungle' (met Barber) blijft Spitnoise de uptempo hardcore charts veroveren als geen ander!

Enkele van zijn recente carrièrehoogtepunten waren optredens op het hoofdpodium van Thunderdome, het hoofdpodium van Dominator, Supremacy en het afsluiten van het hoofdpodium van Harmony of Hardcore terwijl hij het officiële anthem maakte.
Houd deze man in de gaten, want hij is hier om wat lawaai te maken!

Spitnoise boeken doe je bij Viking Entertainment!

Spitnoise boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Spitnoise
Spitnoise
Spitnoise

Spitnoise boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Spitnoise
Spitnoise
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095