Klanttevredenheid
9
Angerfist

Wil je Angerfist boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Angerfist voor een evenement.

Biografie Angerfist

Met de ene hit na de andere, heeft deze pionier talloze beroemde hymnes gecreëerd die hun status hebben behouden in een voortdurend veranderende industrie. Met een uitgebreide discografie die zeven fantastische albums omvat heeft Angerfist meer dan verdiend de hoogste positie behaald voor Hard Dance-artiesten gedurende drie opeenvolgende jaren. Hij staat momenteel op een hoge positie van #46 in de wereldwijde DJ Mag Top 100. Angerfist is de hoogst gerangschikte Hard Dance-artiest in de DJ Mag Top 100 van 2020 en 2021.

Met meedogenloze hardcore beats die de stevigste locaties doen schudden, zijn de optredens van Angerfist gevuld met dynamiek, kracht en een buitengewone sfeer die bezoekers tot op het bot uitgeput achterlaat.

Het handhaven van een muzikaal erfgoed dat zichzelf al meer dan een decennium heeft staande gehouden, is de beruchte 'man in het masker', Angerfist, zonder twijfel de opperste pionier in Hardcore muziek.

Angerfist boeken doe je bij Viking Entertainment!

Angerfist boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Angerfist
Angerfist
Angerfist
Angerfist
Angerfist
Angerfist

Angerfist boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Angerfist
Angerfist
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095