Klanttevredenheid
9
Poar Neem’n

Wil je Poar Neem’n boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Poar Neem’n voor een evenement.

Biografie Poar Neem’n

De officiële versie van Poar Neem’n On Tour is Poar Neem’n Roadshow. Speciaal op de markt gezet voor de vele aanvragen van feesttenten, evenementen, festivals, discotheken en kleinere locaties. Poar Neem’n is een community met ruim 166.000 vaste volgers op Facebook. Inmiddels een nationaal begrip met uitspraken als: ‘Probleem’n? Poar Neem’n!’, ‘HEYA’, ‘Klabangs’ dagelijkse wijze levenslessen,wekelijkse ongein en regelmatig te horen op radio en tv.

Poar Neem’n Roadshow: 
–  60 minuten durende show waarin entertainment zich vliegensvlug afwisselt.
–  Poarty DJ, Draait z’n platen niet langer dan 55 seconden, zodat het publiek zich geen minuut hoeft te vervelen!
–  Keehl van Poar Neem’n, Wimsalabim zorgt ervoor dat het publiek de hele avond wordt blootgesteld aan flantuut‘n met het Rad van Poartuin, gekke prijsopdrachten & vals meezingen!
–  Poar Neem’n merchandising; Gratis Tjak wat we gaan verloten aan het publiek. “Zit bij de prijs in.”
 –  Poar Neem’n merchandising crew, Een team wat stickers, Shirts, poarty brillen & de befaamde tegeltjes gaat verkopen. Ideaal om de boel weer eens mooi aan te kleden.

Promotie
Elke Poar Neem’n Roadshow zal worden gepromoot op de Facebookpagina met het bereik van 1,8 miljoen views per week. Dit zal gedaan worden door het aanmaken van een evenement op de Facebookpagina. Ook zullen onderdelen van de show live worden gestreamd op Facebook.
Een promo(film), prijsvraag, o.i.d. op de Facebookpagina is niet standaard en kan dus niet worden geëist door de opdrachtgever. We hebben gemerkt dat dit niet bijdraagt aan de promotie van het evenement.

Merchandising
Na zo’n Roadshow kun je nooit meer over straat zonder zo’n mogguh shirt of een fijne Poar Neem’n sticker op je fiets! Op elke locatie zal er dus ruimte moeten zijn voor de merchandise crew.

Techniek    
Poar Neem’n maakt gebruik van het aanwezige techniek (conform rider Poar Neem’n).
 

Poar Neem’n boeken doe je bij Viking Entertainment!

Poar Neem’n boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Poar Neem’n boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Poar Neem’n
Poar Neem’n
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095