Klanttevredenheid
9
Andy the Core

Wil je Andy the Core boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Andy the Core voor een evenement.

Biografie Andy the Core

Andy The Core is een artiest die pure Hardcore energie uitstraalt! Of het nu is tijdens zijn uiterst opwindende optredens op het podium of bij het luisteren naar zijn zware, luidspreker-verwoestende deuntjes, Andy slaagt er altijd in om Hardcore liefhebbers naar een heel ander niveau te brengen.

Met een eersteklas discografie die twee albums bevat en extreme dansvloerhits zoals "Brutal Method", "We Control You" met Dr. Peacock, "InnovHate" met F. Noize, "Fake Drop" met The Sickest Squad, "Rude Vibes" en "Taking Over" met Republic, is het geen verrassing dat deze held van Hardcore Italia rechtstreeks naar de voorhoede van de Hardcore beweging is gekomen. Bekend om het opzoeken van de grenzen tijdens zijn dynamische DJ-sets, zorgt Andy The Core altijd voor de juiste sfeer bij het publiek tijdens al zijn optredens.

Hij heeft talloze hoogtepunten beleefd op grote festivals zoals Dominator, Masters of Hardcore, Defqon.1, Decibel Outdoor, Thunderdome, Intents Festival, Snakepit en nog veel meer!

Andy the Core boeken doe je bij Viking Entertainment!

Andy the Core boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Andy the Core
Andy the Core
Andy the Core

Andy the Core boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Andy the Core
Andy the Core
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095