Klanttevredenheid
9
Coen Swijnenberg boeken

Wil je Coen Swijnenberg boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Coen Swijnenberg voor een evenement.

Biografie Coen Swijnenberg

Coen Swijnenberg is te boeken als DJ. Op jonge leeftijd begon het al te kriebelen bij Coen Swijnenberg om radio te maken. De slaapkamer van Coen zag en niet uit zoals die van andere jongens op 12 jarige leeftijd. Zijn kamer was helemaal volgebouwd met allemaal appratuur waar hij zijn eerste radioprogramma’s mee maakte. Hij was dus al vroeg met het radiovirus besmet en al snel was hij te horen bij verschillende lokale omroepen.

Toen Coen 18 jaar was, maakt hij al de stap naar professioneel radio bij Radio Flevoland. Al snel volgde de stap naar RTV Utrecht, waar hij eerst te horen was in de middag en later in de ochtend. De ochtendshow combineerde Coen in de loop 2002 met nachtprogramma’s op 3FM. 2003 was het jaar waarin hij helemaal overstapte naar 3FM. Vanaf april 2004 krijgt hij een vaste plek in de dag programmering met zijn programma ‘Swijnenestal’. Daarnaast maakte hij een vrijdagavond programma met Sander Lantinga. De show bestond uit een en al vrolijkheid, een live band en een bekende Nederland. In juli 2006 werd Coen door BNN benaderd om samen met Sander Lantinga een nieuwe middagshow te gaan maken. Dat is het moment geweest van het ontstaan van De Coen & Sander Show, die nu is uitgegroeid tot de best beluisterde middagshow.

In 2008 kreeg de show niet voor niets de Gouden Radioring voor beste radioprogramma. De twee reizen heel wat af met hun programma. Zo waren ze bij het EK voetbal in Bern en Basel, de WK finale in Zuid-Afrika, het EK in Oekraïne en in Zuid-Frankrijk voor het programma ‘De Zomer Voorbij’. Coen is maar liefst vier keer een bewoner van Het Glazen Huis van 3FM Serious Request geweest. Bij sommige mensen stroomt het gewoon door het bloed en bij Coen is dat radio maken.
 

Coen Swijnenberg boeken – Voice-over

Coen Swijnenberg kun je als DJ boeken. Naast het werk dat Coen voor de radio doet, is hij ook voice-over bij verschillende televisieprogramma’s. Hij is de vaste stem bij programma’s als ‘Over mijn lijk’, ‘Je zal het maar hebben’ en ‘Spuiten en Slikken’. Bekijk hier de foto’s van Coen Swijnenberg.

 

Coen Swijnenberg boeken doe je bij Viking Entertainment!

Coen Swijnenberg boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze radio DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Coen Swijnenberg boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Coen Swijnenberg boeken
Coen Swijnenberg boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095