Klanttevredenheid
9
Coen & Sander boeken

Wil je De Coen & Sander Show boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Coen & Sander Show voor een evenement.

Biografie De Coen & Sander Show

De Coen & Sander Show boeken, doe je voor een unieke invulling op je evenement. De DJ act is een 90 minuten durende show waarin niks te gek is. Alles wat je gewend bent van De Coen & Sander Show komt terug. Alle gein en ongein en natuurlijk de allerbeste muziek komt voorbij tijdens deze fantastische show. De Coen & Sander Show is een Nederlands radioprogramma gepresenteerde door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Eerder werkte de twee mannen al samen aan het programma Lantinga & Swijnenberg, dat op vrijdagavond te horen was op 3FM. In 2006 was de eerste uitzending van De Coen & Sander Show. Het tweetal was van maandag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur te horen op 3FM. De show van Coen en Sander zit vol humor en vrolijkheid en de middagshow werd in 2008 daarom ook bekroond met de Gouden Radioring voor beste radioprogramma. Een hoogte punt in de carrière van Coen en Sander.

In 2015 hebben de mannen samen het hun producers Stoel en Van Herp de overstap gemaakt naar Radio 538. Het radio duo vuurt altijd de beste hits uit de Mega Top 50, super tolle après ski muziek, kei harde 90’s platen en de lekkerste club- en housetracks op je af. Stil staan, zal gegarandeerd niet lukken! Het woord ‘feest’ wordt door de mannen naar een hoger level getild. Coen en Sander zijn ook geschikt voor bedrijfsfeesten waar ze een hele avond presenteren. Daarnaast zijn ze met Radio 538 op alle grote festivals te vinden en hosten ze hun eigen Coen & Sander Area op meerdere evenementen. Door De Coen & Sander Show te boeken, wordt je getrakteerd op muziek en heel veel gezelligheid! De twee mannen spelen graag in op het publiek waardoor elke show onvergetelijk en uniek is. Bekijk hier de foto´s van De Coen & Sander Show.
 

De Coen & Sander Show boeken – Das Coen und Sander Fest

Jaarlijks organiseren Coen en Sander ‘Das Coen und Sander Fest’ in de Heineken Music Hall. Een avond vol met pullen bier, dirndls, lederhosen en één en al gezelligheid. De twee DJ’s staan zelf achter de knoppen. Wil je op de hoogte blijven van De Coen & Sander Show? Volg ze dan op Facebook, Twitter of Instagram.

De Coen & Sander Show boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Coen & Sander Show boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Coen & Sander boeken
Coen & Sander boeken

Coen & Sander boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Coen & Sander boeken
Coen & Sander boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095