Klanttevredenheid
9
Domien Verschuuren

Wil je Domien Verschuuren boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Domien Verschuuren voor een evenement.

Biografie Domien Verschuuren

Domien Verschuuren is te boeken als DJ. Hij is geboren om radio te maken en dat is ook het liefste wat hij doet. Toen hij nog een kleine jongen van zeven was, begon hij al met radio maken. Op zijn slaapkamer (via de babyfoon) maakt hij trots zijn eerst radioprogramma voor zijn ouders. Op dertienjarige leeftijd maakte Domien zijn eerste stappen naar internetradio. Hij was te horen op allerlei zenders voor vier jaar lang. In 2004 mocht Domien aan de slag bij E-FM (lokale omroep van Eindhoven) met een eigen programma. Na twee jaar besloot Domien op te stoppen bij radio van de lichtstad. In 2006 werd Domien benaderd door het radiostation van Rob Stenders (KXradio) om eens wat op te sturen. Voor hij het wist had Domien een vast programma te pakken op de vrijdagmiddag, om iedereen in de stemming te brengen voor het weekend. Al snel werd hij door 3FM gescout en begon hij daar in de nacht. Daarna was hij ieder weekend te horen met zijn programma Domien is wakker! waar hij iedereen de nacht door praat. Tegenwoordig is Domien elke werkdag aan het werk voor BNN. Tot 2014 presenteerde hij daar zijn programma @Work. Daar zorgde hij voor de muzikale afleiding op het werk. Nu is Domien je avondvriend, hij is nu iedere maandag- t/m donderdagavond te horen met zijn programma ‘Dit is Domien’. Domien is er voor jou, waar je ook bent. Klik hier voor foto’s van Domien Verschuuren.
 

Domien Verschuuren boeken – Het Glazen Huis

Domien Verschuuren boeken is de juiste keuze voor je evenement. Verschuuren maakte in 2014 zijn debuut in Het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Eind 2015 én 2016 nam hij nog een keer plaats in het huis.
 

Domien Verschuuren - boeken

Domien Verschuuren boeken doe je bij Viking Entertainment, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Domien Verschuuren boeken doe je bij Viking Entertainment!

Domien Verschuuren boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Domien Verschuuren boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Domien Verschuuren
Domien Verschuuren
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095