Klanttevredenheid
9
Dither

Wil je Dither boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dither voor een evenement.

Biografie Dither

Dither, de leider van een groeiende cult van hardcoresupporters, staat bekend om zijn krachtige en unieke geluid. Met zijn industriële kicks en solide ritmes heeft hij de hardcore scene veroverd. Van zijn eerste optreden tot zijn succesvolle album "The Architect", Dither heeft bewezen een naam te zijn om rekening mee te houden. Met releases als "Tools Of Demolition" en samenwerkingen met artiesten zoals N-Vitral en Warface, blijft hij de grenzen verleggen en het publiek in extase brengen.

Zijn optredens op grote podia, waaronder Defqon en Thunderdome, hebben zijn reputatie als een krachtige live performer versterkt. Dither's toekomst ziet er rooskleurig uit terwijl hij zijn geluid blijft ontwikkelen en nieuwe terreinen verkent. Wees voorbereid om weggeblazen te worden door de unieke energie van Dither!

Dither boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dither boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dither
Dither
Dither

Dither boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dither
Dither
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095