Klanttevredenheid
9
Lady Dammage

Wil je Lady Dammage boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lady Dammage voor een evenement.

Biografie Lady Dammage

Lady Dammage, ook bekend als Paula, is een componist sinds haar 8e en nu een gevestigde naam in de Hardcore scene. Ze speelt haar unieke 200 BPM hardcore over de hele wereld. Ze begon haar carrière in 2014 en sindsdien is ze nooit gestopt. Met releases zoals 'Confession', 'Fear Me Bitches' en 'Fuck It' heeft ze opgetreden op de grootste festivals ter wereld, waaronder Defqon.1, Decibel, Harmony of Hardcore, Thunderdome en nog veel meer.

Aan het einde van 2017 bracht ze haar eerste album 'Coredoom' uit, met samenwerkingen met Tha Watcher, D-Fence, Andy The Core en F.NøiZe. Alle fysieke exemplaren van 'Coredoom' waren binnen enkele dagen uitverkocht en de albumtour omvatte shows in de Verenigde Staten, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en een soloshow in Nederland. In 2019 bracht ze haar eerste Spaanstalige vocal track 'Mamba Negra' uit, die een geweldige respons kreeg van het publiek. 

Lady Dammage boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lady Dammage boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Lady Dammage
Lady Dammage
Lady Dammage

Lady Dammage boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lady Dammage
Lady Dammage
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095