Klanttevredenheid
9
N-Vitral

Wil je N-Vitral boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van N-Vitral voor een evenement.

Biografie N-Vitral

Intensiteit en pure uitmuntendheid zijn slechts twee eigenschappen die de 'heer van knapperige bassdrums', oftewel N-Vitral, definiëren. Voortdurend strevend naar innovatie en vernieuwing van de Hardcore scene met eigenzinnig geluidsontwerp van uitzonderlijk hoge kwaliteit, heeft N-Vitral wereldwijde erkenning verworven door ondergrondse vibraties op beruchte wijze te combineren met aanstekelijke mainstage elementen.

Een compromisloze geest straalt door in zijn bombastische beats. Neem zijn hittracks zoals "Crispy Bassdrum", "Bassface", "Fist In Your Face" met Angerfist, zijn Masters of Hardcore anthem van 2019, "Vault of Violence" met Sovereign King, en zijn BOMBSQUAD-projecten "Don't Fuck With The Squad" en "Poison Spitter" als voorbeeld van zijn uitzonderlijk futuristische en krachtige stijl. Met een kenmerkende sfeer van rauwe energie, sensationele behendigheid en oorverdovende luidheid, heeft N-Vitral menigten overweldigd en onder de indruk gebracht op grote evenementen, waaronder Dominator, Qlimax, Masters of Hardcore, Tomorrowland, Defqon.1, Decibel Outdoor, Intents Festival, Q-BASE en nog veel meer!

Geladen met munitie, niets kan je voorbereiden op wat er hierna komt...

N-Vitral boeken doe je bij Viking Entertainment!

N-Vitral boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
N-Vitral
N-Vitral
N-Vitral

N-Vitral boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
N-Vitral
N-Vitral
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095