Klanttevredenheid
9
Imperial

Wil je Imperial boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Imperial voor een evenement.

Biografie Imperial

Luider, harder en grensverleggend: Imperial is hier om te blijven. Met zijn explosieve kenmerkende geluid, gevuld met knallende kicks, energieke rap-geïnspireerde vocalen en zijn overweldigende energie, heeft deze man sinds 2019 podia in de scene verpletterd.

Tidjan Kamara, beter bekend als Imperial, heeft een unieke act gecreëerd die bewezen heeft duizenden mensen te energizen. Op de meest impactvolle evenementen in de scene, zoals Defqon.1 en Decibel Outdoor, heeft hij zijn immense vaardigheden laten zien.

Hij is een absolute pionier in de scene, waarbij hij zijn eigen stem gebruikt voor de vocalen in zijn tracks. Zowel zang als rap in de stijl van hip-hop behoren tot zijn vaardigheden.

Na het uitbrengen van dansvloerhits zoals "Papi" en "ALPHA" samen met N-Vitral, heeft deze man zijn debuutalbum uitgebracht op zijn label Scantraxx. Imperial trad officieel toe tot het toonaangevende label in juli 2021 en is daarmee hun eerste en enige hardcore-artiest. Hij is meer dan klaar om terug te zijn op het podium, boordevol nieuwe muziek en indrukwekkende optredens.

Imperial boeken doe je bij Viking Entertainment!

Imperial boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Imperial
Imperial
Imperial

Imperial boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Imperial
Imperial
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095