Klanttevredenheid
9
The Earthquake Brassband

Wil je The Earthquake Brassband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Earthquake Brassband voor een evenement.

Biografie The Earthquake Brassband

Na het behalen van verschillende commerciële successen in het genre "brassband" in Nederland en Europa. De meest recente overwinning is het binnenhalen van de golden drum. Hiermee is Earthquake uitgeroepen tot de beste brassband van Nederland. En onderscheid zich hierdoor van de andere bands.

Earthquake rhythm & brass bestaat uit een aantal jonge mannen die graag bezig zijn met het maken van muziek. Al op zeer jonge leeftijd waren deze jongens erg gedreven op het gebied van dans en muziek. Het Caribische gebied is de grondlegger van dit succes en talent.

Met onze shows weten wij elk publiek te boeien. Daarom tonen wij onze kunsten op zowel feestjes als grootschalige evenementen. Deze kunnen verschillen van; personeelsfeesten, bruiloften, wijkfeesten en particulierenfeesten tot de grotere evenementen zoals de Dias latinos, Antilliaanse feesten Hoogstraten en uiteraard het grootste Caribische feest van Nederland het "Zomer Carnaval" van Rotterdam.

Het publiek wordt letterlijk wakker geschud door een ware muziekexplosie. De basis elementen voor deze explosie zijn: de ritmische klanken van de blaasinstrumenten, de verwoestende trommels, en onze tropische danseressen. Deze formule maakt het een onvergetelijke show.

"Earthquake rhythm & brass heeft als hoofddoel om van uw feest een onvergetelijk spektakel te maken."

 

The Earthquake Brassband boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Earthquake Brassband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Earthquake Brassband
The Earthquake Brassband
The Earthquake Brassband
The Earthquake Brassband
The Earthquake Brassband
The Earthquake Brassband
The Earthquake Brassband
The Earthquake Brassband

The Earthquake Brassband boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Earthquake Brassband
The Earthquake Brassband
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095