Klanttevredenheid
9
Sarah-Jane

Wil je Sarah-Jane boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sarah-Jane voor een evenement.

Biografie Sarah-Jane

Ze was de verrassing tijdens Eurosonic Noorderslag 2015, de winnares van de Amsterdamse Popprijs 2014 en is NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. Een paar prestaties die zangeres Sarah-Jane al op haar naam heeft. En dit is pas het begin. 

"Als de telefoon in huis overging wilde ik op de melodie een liedje maken. Bezoek ging nooit de deur uit zonder mij te horen zingen. In huis werd veel Soul, R&B en Surinaamse muziek gedraaid en als kind was ik gefascineerd door de ritmes. Voor elke emotie die ik voelde was er in muziek een oplossing te vinden en steeds meer werd duidelijk: Ik ga muziek maken!" 

In 2008 begon Sarah-Jane's muzikale avontuur als lid van de band The Xperience. Met deze band was ze door het hele land te zien als zangeres voor o.a. de Nederlandse hiphopformatie Zwart Licht en Jayh. Het grote succes van The Xperience zorgde ervoor dat Sarah-Jane toen al op grote podia's als Lowlands en Noorderslag te zien was.

Stilzitten doet deze queen niet. Ze trad op als achtergrondzangeres voor o.a. Glennis Grace, Sabrina Starke en Rita Marley. Ook is ze geen onbekende in de Nederlandse theaters (waaronder Carré) na haar tour met de Soul Sisters.

In 2012 maakte Sarah-Jane een stap in haar solocarrière en bracht in eigen beheer de EP 'Deigh & Nite' uit. In mei 2014 verscheen haar eerste officiële single met begeleidende video, 'Psychedelic Love'. Een succes! NPO Radio 6 benoemde haar direct tot Soul & Jazz Talent en ze werd genomineerd voor een Radio 6 Award.

Nederland heeft inmiddels ook via de tv kennis gemaakt met Sarah-Jane. Ze is een graag geziene gast van Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door. In januari 2015 trad ze op met haar single 'Psychedelic Love'. Kort daarna werd ze gevraagd om daar aan tafel aan te schuiven.

Het Jaar 2015 ziet er goed uit voor Sarah-Jane. In juli staat ze voor het eerst op het prestigieuze North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Een lang gekoesterde droom waarvan haar KNO arts zei dat het nooit zou lukken. Verder komt 29 mei haar tweede officiële single 'Letter to the Moon' uit staat er een nieuwe EP en tour op de planning voor dit najaar.

Quotes:
"Groot Soultalent met opvallend gigantische afrobos" - NRC
"Het totaalplaatje klopt. We gaan ongetwijfeld meer van deze act horen." - Jazzism
"Dit is geen achtergrondzangeres, maar iemand die het middelpunt van de aandacht verdient." 3voor12
"Sarah-Jane is ongeremd, durft zich te uiten en straalt plezier uit. Ze speelt met contrasten. Balanceert op de dunne lijk tussen soul en funk, tussen rauw en slick, tussen liefde en ongeremde seksualiteit. Haar sterkste wapen is haar stem. Waarmee ze grenzen en rafelranden durft op te zoeken." - Haarlemsdagblad

Sarah-Jane boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sarah-Jane boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sarah-Jane

Sarah-Jane boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sarah-Jane
Sarah-Jane
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095