Klanttevredenheid
9
Hef

Wil je Hef boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hef voor een evenement.

Biografie Hef

Hef (Julliard Frans) is geboren in Rotterdam, doorliep de basisschool in de Amsterdamse Bijlmer maar maakte pas écht kennis met het leven in een grimmige buur in Hoogvliet. Hij kwam hier in aanraking met criminaliteit, maar heeft zijn roeping gelukkig gevonden voordat het mis ging: muziek. Succestracks als Puur en Big Boss worden gekenmerkt door keiharde producties en de rustige, bijna ongeïnteresseerde delivery van Hef. Dj MP's Luie Mannen was het bwijs dat ook laidback beats prima in Hef's repertoire passen. Maar voordat zijn herkenbare stijl geperfectioneerd werd, moest er een hoop bijgeschaafd worden met kritische hulp van Adje tot irritaties aan toe. Zijn zus introduceerde de hiphop in zijn leven, broer Adje deed hem de studio instappen door diens succes met zijn toenmalige crew THC en Hef deed de rest: Klassiekers bouwen.

Maak kennis met Hef, de puurste rapper van Nederland

Hef boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rapper Hef boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hef boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hef
Hef
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095