Klanttevredenheid
9
Stef Classens

Wil je Stef Classens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Stef Classens voor een evenement.

Biografie Stef Classens

Fris, speels en altijd in voor een lolletje; dat is Stef Classens!
In 2014 won hij de derde editie van het televisieprogramma: De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. In 2020 wist hij de finale te behalen van The Voice Of Holland, waar hij team Waylon vertegenwoordigde. Naast zijn solo-project is Stef ook actief in de band HANDED en de populaire coverband NOAH. Na The Voice of Holland kwam Stef's eerste single 'Carried Away' uit onder zijn eigen naam. Deze single bestaat uit twee officiële video clips, zie ze hier: Carried Away Part 1 & Part 2.

STEF CLASSENS BOEKEN VOOR EEN OPTREDEN?

Onder zijn pseudoniem 'Handed' verscheen eerder zijn single met bijbehorende videoclip genaamd "F**k Up Again". De single - een samenwerking met het Duitse DJ duo 'Adaptiv' - heeft vele zomerse invloeden en een hoog radioplay gehalte. In 2020 schreef Stef Classens samen met Linda Kiraly (Hongarije) en Boye & Sigvardt (Denemarken) in de Wisseloord Studio's in Hilversum zijn single 'Worth It'.

Wil jij Stef Classens zien schitteren op het podium? Vraag vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op van deze populaire zanger. En wie weet staan hij binnenkort op jouw evenement...

Stef Classens boeken doe je bij Viking Entertainment!

Stef Classens boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stef Classens boeken?

EUR Prijs v.a. € 1495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stef Classens
Stef Classens
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095