Klanttevredenheid
9
Noah

CHECK IN BIJ DE ULTIEME PARTY – MACHINE VOOR EEN ONVERGETELIJKE AVOND!

Biografie Noah

Stap aan boord van onze fenomenale party-machine en laat je meevoeren op een opwindende reis door de grootste hits en foutste nummers van de afgelopen vijftig jaar. Met een gigantisch repertoire dat alle genres omvat, verpakken we ze in vette medleys die de dansvloer in vuur en vlam zetten. Maar daar houdt het niet op.

Bij NOAH draait alles om de totaalervaring. Onze show wordt ondersteund door adembenemende special FX die je zintuigen prikkelen en je naar een andere dimensie van plezier en vermaak brengen. Het feestgehalte is altijd torenhoog, waardoor we er samen met jou gegarandeerd een memorabele avond van maken. Onze passie voor feestvieren en het creëren van magische momenten is voelbaar in elke noot die we spelen. 

Waar wacht je nog op? Maak je klaar om je dansschoenen aan te trekken, je favoriete hits mee te zingen en je volledig over te geven aan de betoverende sfeer van NOAH. Sluit je aan bij de menigte van feestfanaten die al hebben ontdekt waarom onze party-machine de enige juiste keuze is voor een avond vol onvergetelijk plezier.

Ontketen je innerlijke feestbeest met NOAH – de ultieme adrenaline kick van hits, medleys en een atmosfeer die je hart sneller doet kloppen.

JOIN THE PARTY REVOLUTION!

Noah boeken doe je bij Viking Entertainment!

NOAH boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze topband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Noah boeken?

EUR Prijs v.a. € 4995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Noah
Noah
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095