Klanttevredenheid
9
Noah

Wil je Noah boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Noah voor een evenement.

Biografie Noah

NOAH is een allround coverband die weten hoe zij een muzikale stempel moeten drukken op een avond. Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan.

NOAH boeken voor jouw evenement? 


Turbo-mode ON!
Met een repertoire van +200 nummers was het dikwijls keuzestress alom. Wat zullen we vandaag spelen? Het was Ali B die opteerde: “gooi dat hele repertoire in de mix man!” En daarmee werd de trend gezet. Op een doorsnee avondje NOAH, passeren een slordige 150 nummers de revue. Gegarandeerd! Van Oud Hollandsche kneiters tot Nu-Metal en van Duitse Schlagers tot de Nederlandse Urban van nu. Letterlijk voor iedereen wat wils! 

NOAH speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert doorgaans verrassende mash-ups op! Vanzelfsprekend levert deze 6-koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie.

Boekingen van NOAH


Experience matters!
Velen zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. Coverband NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 18 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST; van bruiloften tot feesttenten en van kermissen tot recepties! En met meer dan 1500 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwarte Pietenhuisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

NOAH boeken – Het ontstaan van de naam
Als je NOAH boekt, krijg je the real deal! De naam NOAH komt van de trendy restaurantketen aan de westkust van Amerika. Toen jaren geleden iedereen fastfood tentjes begon, besloot ene Einstein Noah om het helemaal anders te doen. Zijn formule: back 2 basic, fair food en real flavors. Jaren later blijkt dit een geniale zet te zijn. Tussen alle fastfoodketens is er gelukkig nog plek voor Noah, the real deal. Bekijk hier de foto's van Noah

Noah boeken doe je bij Viking Entertainment!

NOAH boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze allround coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Noah boeken?

EUR Prijs v.a. € 3995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Noah
Noah
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095