Klanttevredenheid
9
Sharon Doorson boeken

Wil je Sharon Doorson boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sharon Doorson voor een evenement.

Biografie Sharon Doorson

Sharon Doorson (geboren in 1987) is een Nederlandse singer/songwriter. Ze wist al heel vroeg wat haar echte passie was. Vanaf het podium de wereld entertainen met vocalen. Op zesjarige leeftijd won zij de populaire Nederlandse televisieshow “Mini-Playbackshow”. De jaren die volgden waren gevuld met dans en muziek en resulteerde erin dat Sharon in 2004 onderdeel uitmaakte van girl band Raffish, waarmee ze in 2004 in Nederland een nummer 1 hit scoort met de single “Plaything.”
 

Na de afronding van haar studie aan de Popacademy, studeert Sharon in 2012 af aan het conservatorium in Rotterdam. Sharon besluit deel te nemen aan het tweede seizoen van televisieshow The Voice, waarin ze eindigde als één van de vier finalisten. In datzelfde jaar brengt Sharon haar debuut single “Fail In Love” uit als solo artiest en scoort daarmee direct een gouden plaat in Nederland. Haar tweede single, “High On Your Love”, maakt een nóg indrukwekkendere start. De single bereikt een “top 10” positie op iTunes. In 2013 brengt Sharon haar debuut album, "Killer" uit.
 

Eind 2014 besluit Sharon om de muzikale richting te verschuiven van pure Dance muziek naar meer Pop. In mei 2015 brengt Sharon met ‘Electrify’ de eerste single van haar nieuwe richting uit. Gevolgd door ‘Something Beautiful’, welke de status van Alarm Schijf behaalt. In April 2016 bracht Sharon de single ‘How You Like It’ uit, gevolgd door Touch Me There in July 2016, waarmee Total Touch in 1996 een nummer 1 hit scoorde. Sharon’s laatste single is ‘You Know What’ September 2016. Sharon is sinds September 2016 ook nog te zien als jurylid van TV Show The Next Boy/Girl Band (SBS6).
 

Sharon Doorson: ”Mijn sound omschrijf ik als moderne Popmuziek, met elektronische invloeden en krachtige/gevoelige R&B vocalen. Het is heerlijk om te zingen vanuit je hart! Passie is voor mij het woord dat mijn muziek het beste omschrijft: kwetsbaar, puur, maar toch ook sterk. Ik wil mijn ervaringen delen met mijn fans/luisteraars en laten horen dat niemand perfect is, maar dat je altijd moet blijven vechten voor wat je wilt. Samen staan we sterk & liefde overwint alles!”

Sharon Doorson boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sharon Doorson boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sharon Doorson boeken

Persfoto's

Sharon Doorson boeken?

EUR Prijs v.a. € 3250,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sharon Doorson boeken
Sharon Doorson boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095