Klanttevredenheid
9
Hind

Wil je Hind boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hind voor een evenement.

Biografie Hind

Op jonge leeftijd was Hind zich al bewust van haar muzikale talent. Ze deed mee aan de soundmixshow en won hier de finale als Vanessa Williams. Haar grote doorbrak kwam echter na haar deelname aan het televisie programma Idols waarin zij als derde finalist eindigde.

Ondanks haar drukke agenda is Hind erg betrokken met de wereld om haar heen. Zij reisde veel in het kader van vluchtelingenwerk Nederland en verbleef regelmatig in het buitenland voor verschillende andere goede doelen.

In 2008 vertegenwoordigde Hind ons land op het Eurovisiesongfestival in Belgrado met het nummer: ‘Youre heart belongs to me’.

Hind is altijd haar muzikale hart trouw gebleven. Ze wilde voor haar derde album dichter bij haar fans komen te staan. Dit album kwam op een bijzondere manier tot stand. Binnen 11 dagen haalde ze via het crowd source platform Sellaband 40.000 Euro op, het snelst gefunde album ooit.

Na de ontvangst van een Edison award met de titel: ‘beste nieuwkomer’ en na drie albums en diverse singels waaronder Summer all over again concentreerde Hind zich op het (co-) componeren van eigen repertoire. Op dit moment is zij in de studio voor de productie van een nieuwe single waarvan de release voor April staat gepland.

Hind boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hind boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Hind

Hind boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hind
Hind
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095