Klanttevredenheid
9
Katell

Wil je Katell boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Katell voor een evenement.

Biografie Katell

Tijdens de blind auditions veroorzaakte de Frans-Nederlandse Katell een sensatie met haar krachtige versie van Stromae's 'Formidable'. Ruim 2,9 miljoen kijkers van The Voice of Holland zagen hoe zij binnen no-time alle stoelen wist om te laten draaien, met een staande ovatie van de jury tot gevolg. Inmiddels is haar auditie op YouTube al ruim 488.000 bekeken en ook in de media is haar performance niet onopgemerkt gebleven.
 

Katell, de Frans-Nederlandse zangeres, is geboren in Frankrijk. In 2006 verhuisde ze van Parijs naar Enschede om te studeren aan het ArtEZ Conservatorium. “Ze heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek”, zo oordeelde de jury over Katell, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Française. Een paar maanden later studeerde ze af aan het Conservatorium.
 

In 2012 bracht ze haar eerste EP uit “Emmène-moi”, een plaat met 5 fabelachtige nummers. Op haar album, uitgebracht eind november 2014, deelt Katell 11 prachtige nummers met de luisteraar. Katell’s muziek is een gevoelige mix van moderne Franse folk en pop die ze samen met haar band in theaters uitvoert.
 

In 2017 maakt ze de stap naar het theater met de show Brel & Stromae, waarbij ze het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden vermengt tot een theaterconcert.
 

Moderne Franse folk en pop act met pianist (2 x 45 minuten)
In het repertoire onder andere klassiekers van Jacques Brell en Edith Piaf maar ook Franse pop van Stromae en eigen werk.
 

Brel & Stromae act met 2 muzikanten (1 x 50 minuten)
Een muzikale fusie van twee grootheden! Jacques Brel & Stromae, één van toen en één van nu. Beiden met muziek waar je niet om heen kan; maatschappijkritisch, opzwepend en ontroerend.

Katell boeken doe je bij Viking Entertainment!

Katell boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Katell

Katell boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Katell
Katell
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095