Klanttevredenheid
9
Dilana Smith boeken

Wil je Dilana Smith boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dilana Smith voor een evenement.

Biografie Dilana Smith

Het was in 1997 toen Viking voor het eerst kennis maakte met Dilana Smith. Als frontvrouw van de band CAZMELION ging zij voor Viking haar optredens doen. Met haar krachtige stemgeluid en haar keuze van cover repertoire werd CAZMELION één van de succesvolste bands van Viking Entertainment. Overal zorgde de band voor een zeer enthousiast publiek in uitverkochte zalen door heel Nederland.
 

Begin 2000 bracht ze onder haar eigen naam Dilana Smith het album “Wonderfool” uit. Het album bezorgde haar drie hitsingles; “Breakfast in Central Park”, “Do You Now” en “To All Planets”. Haar naam was gemaakt in Nederland maar haar toenmalige echtgenoot wilde weer in zijn thuisland Amerika wonen en Dilana besloot met hem mee te gaan. In de Verenigde Staten moest zij weer onderaan beginnen. Eerst in de muziekcafés en daarna in de belangrijke clubs.
 

In 2006 nam zij deel aan het Amerikaanse tv programma “Rockstar Supernova”. Meer dan 25.000 deelnemers namen het tegen elkaar op terwijl de juryleden Mötley Crüe, Metallica, Guns ‘N Roses en The Red Hot Chili Peppers voor de beoordelingen zorgden. Uiteindelijk werd Dilana 2e in dit programma. Haar naam was op dat moment ook gemaakt in heel Amerika. Zij verzorgde toen voorprogramma’s van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith.
 

Halverwege dit jaar keerde Dilana terug naar Nederland. Zij doet mee aan het programma The Voice of Holland. Daarnaast heeft Dilana weer een band in Nederland waarmee zij optredens verzorgt. Binnen korte tijd stroomden de boekingen weer binnen bij Viking Entertainment en daarmee is de cirkel weer rond. Dilana Rocks als nooit tevoren!

Dilana Smith boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dilana Smith boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dilana Smith boeken

Dilana Smith boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dilana Smith boeken
Dilana Smith boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095