Klanttevredenheid
9
Do

Wil je Do boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Do voor een evenement.

Biografie Do

De meeste artiesten breken eerst door in eigen land voordat ze het überhaupt in het buitenland proberen. En dan nog is wereldfaam maar voor weinigen weggelegd. Do vormt de uitzondering op die regel. Haar eerste grote hit ‘Heaven’, een danceversie van de wereldberoemde jaren 80 hit van Bryan Adams, staat in de Amerikaanse top 3 en behaalt de nummer 1 positie in Engeland, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada, nog voordat het in de unplugged versie een groot succes wordt in haar thuisland Nederland. Met dezelfde unplugged-versie schiet Do zelfs door naar de nummer 1 positie in de Amerikaanse hitlijsten. Zelfs Bryan Adams is zo onder de indruk van Do dat hij haar vraagt om tijdens één van zijn Europese shows 'Heaven' te komen zingen.

Do ontvangt een World Music Award voor Best Dutch Artist, scoort een nummer 1 hit met ‘Voorbij’ (duet met Marco Borsato), wordt genomineerd voor een Edison, en wordt tijdens de TMF Awards uitverkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest Nationaal. Helemaal niet slecht voor een meisje uit Valkenswaard die op haar veertiende besluit haar veelbelovende tenniscarrière aan de wilgen te hangen om de muziekwereld te veroveren.
 
Na twee albums en hitsingles als ‘Beautiful Thing’, scoort Do in 2011 opnieuw een nummer 1 hit. Dit keer met haar vertolking van Hazes’ ‘Zij Gelooft In Mij’ (door Do omgedoopt tot ‘Hij Gelooft In Mij’). Voor het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ zingt Do voor het eerst in het Nederlands en dat maakt diepe indruk: ‘Hij Gelooft In Mij’ bereikt de hoogste plaats in de hitlijsten op het moment dat Do in Azië verblijft voor de opnames van ‘Expeditie Robinson’.
 
Na kerstalbum ‘Bubbles & Bells’ en kinder-cd ‘Drie Kleine Kleutertjes En Een Dappere Dodo’ vertrekt Do in 2015 met enkele bekende songwriters naar Frankrijk om te werken aan haar eerste Nederlandstalige album. Na een theatertour wordt het album ‘Momentum’ uitgebracht, waarvan ‘Zonder Jou’ de eerste single is én titelsong van de film ‘Rokjesdag’. Begin 2019 doet Do weer een succesvolle, volledig uitverkochte theatertour. Dit keer akoestisch en volledig Nederlandstalig.

Tijdens een optreden brengt Do in zowel kleine setting als met full band mooie luisterliedjes en uptempo hits van nu.

Do boeken doe je bij Viking Entertainment!

Do boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Do boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Do
Do
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095