Klanttevredenheid
9
Ronald en Carien

Wil je Ronald & Carien boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ronald & Carien voor een evenement.

Biografie Ronald & Carien

Naast hun optredens als het exclusieve avondvullende  'Duo Difference' kwam er steeds meer vraag om als duo een half uur lang een feest op te luisteren. Een half uur 'Ronald en Carien' bestaat voor de helft uit eigen uniek repertoire ( Limburg laeftj , Dae van os, Woe ut Hert van vol es..) en voor de andere helft uit medleys vol meezing repertoire van o.a. Erwin, De Schinthaler, Beppie, Taai taai, Janse bagge, LVK winnaars, enz. kortom alle muziek die gezellig, bekend en vooral feestverhogend werkt ! Het publiek wordt continue bij de optredens betrokken om de nummers mee te zingen. Door de unieke formule (alleen maar medleys) zit er voor ‘elk wat wils’ in hun set, er komen binnen een half uur immers meer dan 20 nummers voorbij !

Ronald & Carien boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ronald & Carien boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ronald en Carien

Ronald en Carien boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ronald en Carien
Ronald en Carien
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095