Klanttevredenheid
9
Riezz

Wil je Riezz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Riezz voor een evenement.

Biografie Riezz

Na bijna 40 jaar in het vak Internationaal in verenigingsverband onder een alter ego de bühnes bestormd te hebben werd het tijd voor Riezz om het masker te laten vallen.

Uiteindelijk blijft het dezelfde stem en persoon als het alter ego, alleen zonder uitbundige kostuums en Riezz kan ook een feestje bouwen en mensen meeslepen met zijn hoge meezing gehalte, dàt bewees hij in half Europa al en uiteindelijk zong hij na de finale van de grote revues altijd al door zonder de "vermomming" , dus eigenlijk veranderd er niet zo heel veel wat dàt betreft.

Tijdens de laatste solo cd presentatie heeft Riezz onverwachts het masker compleet laten vallen tijdens de legendarische Jazz tempel Porgy&Bess in Terneuzen en de reacties van de fans waren mèèr dan positief, ze zien gelukkig duidelijk meer dan alleen een fictief karakter .

Dit alles houd natuurlijk absoluut niet in dat het typetje is verdwenen , want dit karaktertje is nog springlevend tot minstens eind 2020 en Riezz is ook geenszins van plan om een product waar 39 jaar meer dan succesvol Internationaal zo veel plezier aan beleefd is zo maar te laten vallen.

Het is alleen tijd geworden voor een "nieuw product" en de tijd zal absoluut bewijzen dat Riezz voor verschillende projecten in te zetten is en dan spreken we bv over de senioren namiddagen, theater voorstellingen met kleinkunst programma's, diner Chantants, bruiloften etc. ,zo maar door en de focus ligt nu iets meer op Nederland en België .

Riezz is duidelijk een laatbloeier wat dit circuit betreft en gaat gewoon even hard aan de slag voor een carrière als zanger want de beste jaren liggen nu voor hem .... "het masker is eindelijk gevallen" zullen we maar zeggen.

Dat Riezz zeker hitpotentie heeft is al 3x bewezen met 3 nummer 1 singles met het duo Conny en Riezz en solo met zijn prachtige "De Mondscheinsonate" , dan van 0 naar 1 vloog bij TV Oranje (5 maanden later bezette dit nummer nòg steeds de hoogste regionen van Tv Oranje) en in België hoog binnen is gekomen in de hitlijsten en verschillende eerste plaatsen in nam  (o.a 15 weken de nummer 1 bij Withyou TV) en de nieuwe single "Een zee van liefde" knalde ook meteen naar 1 bij TV ORANJE.
 

Riezz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Riezz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Riezz
Riezz

Riezz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Riezz
Riezz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095