Klanttevredenheid
9
Queen Tribute

Wil je Queen Tribute boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Queen Tribute voor een evenement.

Biografie Queen Tribute

Enschedese Freddie Mercury verovert de wereld!
 

Timothy Drake heeft al heel veel meegemaakt sinds hij, als leadzanger van Queen Tribute, de rol van de legendarische Freddie Mercury op zich heeft genomen. De gelijkenissen met de leadzanger van Queen zijn verbluffend, zowel in appearance als in vocale kwaliteiten.
 

In 2010 stond hij bij RTL4 in de finale van het televisie programma "My name is". Ook heeft Hij gezongen tijdens de voetbalkampioenschappen van FC Twente (2010) en het Belgische RSC Anderlecht (2012). In 2012 is hij naar Mexico geweest ter promotie van het RTL/Talpa programma "My name is", daar heeft Timothy voor meer dan 7 miljoen Mexicaanse tv kijkers LIVE mogen optreden in één van de beroemdste shows van het land. Vervolgens gaat het hard met Queen Tribute en zijn er binnen een maand met optredens voor de Britse ambassade in Koeweit, in Milaan (It), Lelystad (NL), Cornwall (UK), Southampton (UK) en Drongen (Be) het publiek vermaken en dat is eigenlijk nooit meer opgehouden. Diverse keren is de act samen met de Montserrat Caballé look-a-like reeds in Barcelona geweest om het gelijknamige en beroemde nummer daar te vertolken tijdens diverse festiviteiten en trekt de act naast Nederland ook in het buitenland inmiddels volle zalen.

Queen Tribute boeken doe je bij Viking Entertainment!

Queen Tribute boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Queen Tribute
Queen Tribute

Queen Tribute boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Queen Tribute
Queen Tribute
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095