Klanttevredenheid
9
Party Criminals

Wil je Party Criminals boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Party Criminals voor een evenement.

Biografie Party Criminals

Stefan Therone zal met zijn krachtige stem alle nummers ten gehore brengen. Dominique Meuwes zorgt voor een stevige bas lijn. Laat Gert Meuwes op de toetsen los en Patrick van Vlooten zijn ding doen op gitaar. Tot slot mag Paul van Hese niet ontbreken voor de beats op de drums. De vijf muzikale criminelen zorgen voor hilariteit, muzikale hoogstandjes en gezelligheid, want zeg nou zelf, een paar Belgen in de band is altijd gezellig.

Party Criminals boeken op jouw evenement

De ene hit na de andere hit komt voorbij en u zal omvergeblazen worden door de powershow van de heren. Maar wat is nu de kracht van de vijf mannen? Dat is heel simpel. De Party Criminals zorgen voor een muzikale achtbaan die met allerlei mash-ups door alle jaren en genres heen vliegen. Het knalfeest wordt helemaal compleet met de te gekke ingrediënten voor de show zoals vuurwerk, confetti- en Co2 kanonnen. Mee springen en mee zingen met de band is toegestaan!

Party Criminals boeken

De Party Criminals zijn geschikt voor elk festival, feesttent en podium en na elk optreden zijn er positieve reacties. ‘Party Criminals bedankt voor jullie te gekke top avond in Mill!’. 2015 was voor de band een top jaar! Met de ’Escape Tour 2015’ brachten de Party Criminals nieuwe medleys die nog spectaculairder waren. Wilt u alvast een voorproefje van dit entertainment van de hoogste plank? Klik dan hier voor een aantal video’s van de Party Criminals. De Party Criminals boekt u als té gek, niet gek genoeg is!

Party Criminals boeken voor een Oktoberfeest, Biercantus of Duitstalig evenement

Party Criminals verruimen dit jaar hun werkveld door middel van een ramkraak op Duitse bodem. Alles wat u denkt te weten over Oktoberfeesten, alleen dan overgoten met een crimineel feestelijk repertoire die nog zwaarder weegt dan 10.000 jaar gevangenisstraf.

Party Criminals boeken is een hartstikke goede keuze. Bent u benieuwd wat de mannen van de Party Criminals nog meer uitspoken? Volg Viking Entertainment dan op één van de social media kanalen. FacebookTwitterYoutubeInstagram. Zo blijft u op de hoogte van de Party Criminals en nog veel meer.

Party Criminals boeken doe je bij Viking Entertainment!

Party Criminals boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Party Criminals boeken?

EUR Prijs v.a. € 3295,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Party Criminals
Party Criminals
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095