Klanttevredenheid
9

Wil je PJ Masks boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van PJ Masks voor een evenement.

Biografie PJ Masks

Wil je PJ Masks boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van PJ Masks voor een evenement.

Biografie PJ Masks


Voor een onvergetelijke ervaring voor uw bezoekers, boek nu  op de foto met PJ Masks. 

Elke nacht beleven deze 3 dappere vriendjes een nieuw avontuur en elke keer leren ze iets bij. De rivalen van de PJ Masks doen niets liever dan alles in de war te sturen. Gelukkig kunnen onze 3 kleine helden hun superkrachten gebruiken. Catboy kan sneller lopen dan het licht, Owlette kan vliegen als een koningsarend en Gekko bezit bovenmenselijke krachten. Je kan er van op aan dat de schurken alle moeite van de wereld moeten doen om op te boksen tegen dit vrolijke trio. Zij staan klaar om met de bezoekers op de foto te gaan en natuurlijk geven zij iedereen graag een high-five en een knuffel! 

De PJ Masks zijn ook te boeken voor de geweldige op de foto met actie. 

PJ Masks boeken doe je bij Viking Entertainment!


PJ Masks boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

PJ Masks boeken doe je bij Viking Entertainment!

PJ Masks boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

PJ Masks boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095