Klanttevredenheid
9
Sonny Griffin

Wil je Sonny Griffin boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sonny Griffin voor een evenement.

Biografie Sonny Griffin

Zanger/gitarist Sonny Griffin werd geboren in 1966 in Nijmegen, Nederland. Hij begon als basgitarist in studentenbands en ontdekte al snel dat hij ook aardig kon zingen.

Als beginnend artiest deed hij met succes mee aan verschillende projecten en talentenjachten. Naast een goede zanger met een soulvolle stem, bleek Sonny ook een getalenteerd songwriter.

Met zijn band deed Sonny eind jaren 80 optredens op diverse podia, festivals, radio en tv, maar een commerciele doorbraak bleef uit. In de jaren die volgde verdiende Sonny zijn boterham met het spelen van covers in kroegen, op feesten, resorts en hotels over de hele wereld, en ontwikkelde zich zo tot een solide en veelzijdig zanger en muzikant.

Bijna tien jaar later keerde Sonny Griffin in 2000 terug naar het schrijven en spelen van zijn eigen songs. Een serie theaterconcerten resulteerde in de live-cd Soulshadows. In 2006 verscheen zijn tweede cd A New Day. Inmiddels ligt er alweer een hoop materiaal klaar voor een volgende cd.

De laatste jaren is Sonny Griffin actief met verschillende muzikale projecten en combineert hij het schrijven en spelen van zijn eigen muziek met het spelen van bekend repertoire als solo-artiest en met Jack-in-a-Box en de Sonny Griffin rhythm&blues band.

Sonny Griffin boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sonny Griffin boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sonny Griffin

Sonny Griffin boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sonny Griffin
Sonny Griffin
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095