Klanttevredenheid
9
Peter Selie

Wil je Peter Selie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter Selie voor een evenement.

Biografie Peter Selie

Zanger Peter Selie liet in 2020 een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan, namelijk: “Mijn eigen carnavalslied ten gehore brengen op een podium!”
Vanaf september 2019 hebben jullie kunnen volgen hoe mijn droom, het maken van een carnavalslied, uit is gekomen. En hoe?! Naast het uitbrengen van het lied en de clip kwam er ook media-aandacht, carnavalsprijzen en als klap op de vuurpijl kwam er ook nog eens een optreden bij 3 uurkes vurraf!

Over de vraag of ik voor carnaval 2021 weer een lied uit zou brengen is lang getwijfeld. Kan ik het nog een keer? Is men niet Peter Selie moe? En wat dacht je van de corona-crisis dan wel het annuleren van carnaval 2021?

Maar aan de andere kant… Afgelopen jaar was zo ontzettend vet en motiverend! En aangezien ik toch iedere dag aan carnaval denk, heb ik de pen opgepakt… en ben gaan schrijven. Als iets je zoveel plezier geeft… dan kun je maar één ding doen, en dat is: je hart volgen!

Peter Selie boeken doe je bij Viking Entertainment!

Peter Selie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Peter Selie
Peter Selie
Peter Selie
Peter Selie

Peter Selie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Peter Selie
Peter Selie
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095