Klanttevredenheid
9
Moeflons Boeken

Wil je Moeflons boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Moeflons voor een evenement.

Biografie Moeflons

“Het dak moet eraf en feest zal het worden”; met deze insteek betreden de Moeflonsmannen elke avond weer het podium. Feestband Moeflons is al tientallen jaren een gevestigde naam in het muziekcircuit.

Moeflons boeken op jouw evenement

Door de jarenlange ervaring en passie voor het vak staan de bandleden op elk (tent)feest, bruiloft of evenement hun mannetje. Mede dankzij een zeer breed repertoire, van Robbie Williams tot Wolter Kroes, van BoerenRock tot Volendam, smartlap, rock, feestkraker, hakken, top-40… ze zijn echt van alle markten thuis. Daarnaast is er de mogelijkheid een avond akoestisch (op de barkruk) te beginnen onder begeleiding van accordeon, akoestische gitaar en cajun. Geschikt voor elk evenement dus.

Nieuw is het thema “Tirol”. Diverse Oktoberfesten zullen worden aangedaan, waarbij natuurlijk in orginele klederdracht diverse schlagers en apres ski knallers de revue zullen passeren. Jetzt geht’s los!

Moeflons feestband boeken

Uiteraard maakt de feestband Moeflons gebruik van een uitstekende licht- & geluidsinstallatie. Tevens wordt de kleding aan de avond zelf aangepast om een verzorgd en professioneel geheel uit te stralen. De ene keer in carnavalskleding, de andere keer in een strak pak. Het totaalplaatje zal uiteindelijk altijd kloppen.

Moeflons boeken doe je bij Viking Entertainment!

Moeflons boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Moeflons Boeken?

EUR Prijs v.a. € 1975,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Moeflons Boeken
Moeflons Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095