Klanttevredenheid
9
Patty Pitt

Wil je Patty Pitt boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Patty Pitt voor een evenement.

Biografie Patty Pitt

Patty Pitt boeken

Hittepetit Patty Pitt in een opvallende outfit. Wist je dat… uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we in twee seconde een oordeel over iemand vellen? Bij Patty denk je de eerste seconde ‘Wat is dit nou?’. Bij de tweede seconde ontstaat er bij het publiek een glimlach van oor tot oor. Want deze rondborstige, ietwat vulgaire dame heeft het hart op de juiste plek en trekt met haar komische act iedereen zijn aandacht. Patty heeft zwaar opgemaakte ogen met enorme wimpers en zwoele rode lippen. In een diep uitgesneden zwart met wit gestipte jurk en met haar aanzienlijk hoge plateauzolen in combinatie met rode accessoires is ze absoluut een opvallende verschijning.  
  

Boekingen van Patty Pitt

Patty is te herkennen aan haar expressieve elastieke gezicht, haar grote ogen en ook grote tanden. Dat op zich zorgt al voor een spektakel. Maar als ze dan ook nog letterlijk haar grote mond opzet, kom je niet meer bij van het lachen en sluit je haar voor eens en voor altijd in je hart. Dat Patty Pitt een pittige, sociale tante is mag duidelijk zijn. Ze neemt geen blad voor haar aanzienlijk veel te grote mond en haar opmerkingen zijn scherp, bijdehand en geestig. Patty is te boeken als comédienne, cabaretière, performer, presentatrice, actrice, vlogger en gastvrouw. Voor zowel grote-, als kleine gezelschappen is deze entertainer in hart en nieren een hilarische toegevoegde waarde. Bovendien heeft ze naast haar verpletterende acteerwerk de gave om op enthousiaste wijze een positieve, ontspannen sfeer te creëren en te bepalen.   

Patty Pitt boeken doe je bij Viking Entertainment!

Patty Pitt boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Patty Pitt
Patty Pitt

Patty Pitt boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Patty Pitt
Patty Pitt
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095